Forumsee logo
Forumsee » Motorbikes » Technical » Read message
RSS: Subscribe to RSS

No radio reception-solved

Audio Systems - Harley Davidson Forums - www.hdforums.com
I am posting this in case anyone else runs across this problem. I just upgraded my speakers and after I put everything back together I have no radio reception, just static on all stations. So I'm thinking 2 things, 1) I didn't connect the antenna securely on the back of the HU or 2) the new speaker's magnets are interfering, because I removed the rubber around them to get them to fit in the pods. Well it turned out to be something else. In my tour pack there is a power plug, and in it I had a mini USB plugged it. When I unplugged it the radio reception was restored.


Read responses in hdforums.com

Tags


Last videos:

Super cool YouTube vids...
Super cool YouTube vids...
Fast Harley on The Snake
Fast Harley on The Snake
Sport Glide Saddlebag flaw
Sport Glide Saddlebag flaw
The TRUTH about new bike buyers
The TRUTH about new bike buyers
Videos with Aquatic AV installed
Videos with Aquatic AV installed
Backroading in florida
Backroading in florida
the end of Dynas ...
the end of Dynas ...
Found some 2018 Harley vids
Found some 2018 Harley vids
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more