Forumsee logo
Forumsee » Motorbikes » Brands & Models » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Factory stereo issues

Touring Models - Harley Davidson Forums - www.hdforums.com
I'm having some issues with my music, so let me run it all down and maybe someone can help.

I had the factory 6.5gt infotainment head unit, I am amplified and running four channels of component systems. All aftermarket.

after anywhere from 20-40 minutes of hard playing the front tweeters shut almost completely off. WTF???

To date I have replaced the amp, and the crossovers and still doing the same thing, although it seems to take a few more minutes before.

the only things left are the speakers themselves and the head unit. Any suggestions, heard of this before? Thanks

AJ


Read responses in hdforums.com

Tags


Last videos:

Dr. Jeckyll and Mr. Hyde exhaust
Dr. Jeckyll and Mr. Hyde exhaust
My Youtube channel!
My Youtube channel!
Came Across This On YouTube...This Guy Is Hilarious
Came Across This On YouTube...This Guy Is Hilarious
Super cool YouTube vids...
Super cool YouTube vids...
Fast Harley on The Snake
Fast Harley on The Snake
Sport Glide Saddlebag flaw
Sport Glide Saddlebag flaw
The TRUTH about new bike buyers
The TRUTH about new bike buyers
Videos with Aquatic AV installed
Videos with Aquatic AV installed
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-backend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more